Vi skaper målrettet kommunikasjon med målbar effekt

Tverrfaglig kunnskap som kombinerer skreddersydd markedsføring, strategi og innholdsproduksjon.

Vår tilnærming

Innsikt
Vi undersøker markedet ved å bruke kvalitative og kvantitative metoder for å samle mest mulig innsikt om målgruppene og finne ut hva er den mest egnede kommunikasjonsformen.
Strategi
Vi analyserer innsiktene og lager en strategi som tilfredsstiller bedriftens målsetninger. Det gir det beste utgangspunktet og en solid grunnmur for målrettet og effektiv markedsføring.
Innholdsproduksjon
Med god kunnskap om målgrupper og hva som trigger dem, kan målrettet bruk av tekst, foto og video utrette underverker. Vi produserer og publiserer relevant innhold i rett kanal.
Full kontroll
Vi opparbeider fremdriftsplaner som tar hensyn til budsjettet og beskriver markedsaktiviteten i fremover. Det gir deg god oversikt og full kontroll over planlagte salgs- og markedsaktiviteter.

STRATEGISK B2B-KOMMUNIKASJON OG RÅDGIVNING

Vi har spesialisert oss på B2B-markedsføring og tilbyr kun markedsførings tjenester mot bedrifter. Dette gjør vi gjennom strategisk og skreddersydd innholdsmarkedsføring.

I Vest Vind Media møter du en stab som er lidenskapelig opptatt av at du og din bedrift lykkes. Med oss har vi en solid porsjon forretningsforståelse og en metodikk som gjør analysearbeidet både effektivt og nyttig. Våre workshops gir verdier utover kommunikasjon. De skaper gode verktøy som også kan gjøre salgsarbeidet mer målrettet og effektivt. I vår kommunikasjon er vi ærlige på hvilke prioriteringer og tiltak som gir mest valuta for pengene.

I Vest Vind Media søker vi langsiktige kundeforhold og vi inngår ikke lange kontrakter med liten skrift som er vanskelig å komme ut av. Vi er opptatt av at vi må levere varene og bygge tillit som gjør at vi utvikler et samarbeid som gir frukter over tid. Av samme grunn har vi mange kunder som har vært hos oss i mange år.

EFFEKTIVITET OG MÅLBARHET

Vest Vind Media ser helheten og velger riktig budskap til riktig kanal.

Aldri har utvalget av kanaler vært større. Det gjør at kommunikasjon kan være komplisert. Med et grundig og godt forarbeid vet vi hvem vi skal snakke til, om hvilket tema og hvor vi treffer dem. Det gjør jobben mye enklere.  

Allerede i starten setter vi opp målbare mål. Det gjør at vi, både underveis og i etterkant, kan avstemme om vi har oppnådd planlagte resultater. Det gjør at du sammen med oss ikke skyter i blinde, men med et fininnstilt sikte som treffer akkurat de du er ute etter.

Folk

Oddbjørn Roksvaag

Kommunikasjonsrådgiver

+47 906 22 158

Cicilie Ø. Bjørshol

Salgsansvarlig

+47 414 54 520

Hanne Maria Westeren

Innholdsprodusent

+47 480 32 636

Jon-Are Berg-Jacobsen

Innholdsprodusent

+47 990 26 682

Gode referanser

Vest Vind Media har samarbeidet med Baker- og Konditorbransjen Landsforening siden 2000.

Hør hva de sier om samarbeidet!